lunes, 26 de octubre de 2009

JUST A PERFECT DAY
















La caravana al Parc de les Guilleries-Savassona. Tota coqueta ella, ben plantada entre els arbres alts de la Font Trobada.
Nens de colors. Pares tranquils. Temps de "jaqueteta" fina. L'Antònia vestida amb càmera de vídeo reparteix contenta un esmorçar generós de pa amb tomata i un re-esmorçar de coca i xocolata.

A les 10'30 s'obre el cinema, i amb més emoció que nervis el mati transcorre plàcidament amb Pic Pic André i The Tiny Fish com grans estrelles de aquesta primera sessió matinal. Tots nosaltres, Toni, Sergio, Alfred, Caiman, Jordi i jo al voltant, buscant motivats el nostre paper. També han vingut la Mar, el Pau i la Toni. Poques vegades Puck estarà tant ben assistida.

És ja hora de donar les gràcies a tots els que heu ajudat d'una manera o altra a fer Puck realitat. Penso en Sofía Navarro que ens ha ajudat a escriure als realitzadors, ha pintat ha traduït. Divertida i tranquil·la és una excel·lent companya de treball. Monserrat Caufapé és la nostra filòloga anglesa oficial. Gracies per les teves super traduccions Montse. Et truco per fer un sopar!!!. Pelai Molins ens ha orientat en el complicat món d'escollir un projector. I Carolina Lopez i Maria Mallol en la contractació i la programacíó. Sumpta Fortuny a redactar el contracte de PucK. L'inefable Ramon Segura, el nostre àngel de la guarda tecno-informàtic. Ruben Hengesback va entrar ja fa molts dies a fer unes pràctiques d'Il·lustració. Ha estat amb nosaltres desinteressadament, escrivint als realitzadors, animant la capçalera de Puck, pintant i preparant els primers "flash" pels efectes de llum del Sergio. Gracies per tot Ruben. Gracies a l'implicació de l'Alfred i del Sergio, per tot el seu treball i la seva paciència. Gracies a tots els realitzadors que han volgut participar i creurens. I gracies a la Teresa i la Bibi. I també a la Trini i la Toni per aguantar-nos i aconsellar-nos. I per últim al carter, que deixa les pelis a la bústia de la Avinguda del Bosc, Nau nª4.

Estarem a Manresa el dia 8 de Novembre.
Ens trobareu a la Plaça Europa.
Fins aviat

Toni Tomàs i Carles Porta

2 comentarios:

  1. jajaja! que grandeee!!! espero entrar en Puck algún día! muchas felicidades (y gracias) por esta iniciativa tan original!!! :_D

    ResponderEliminar